Support
E-POST:
TELEFON:
0300 - 32 32 32

Utskrift lösningar

Vi säljer kostnadseffektiva utskrift lösningar efter vad du har för behov, vi går igenom vad du har för krav och vilka funktioner du vill ha ut av din utskriftslösning. Du kan köpa, hyra , leasa eller om du vill ha full kontroll på din utskrift kostnad så kan vi lägga upp ett MPS avtal. Det innebär att vi lägger upp ett avtal med en fast månadskostnad, där förbrukning ingår till ett antal utskrifter och då ingår allt. Läs mer här.

 

OKI ES9460

ES 9460 är en MFP för större arbetsgrupper med mycket hög prestanda. Klarar upp till A3 med 18 sidor per minut, i A4 skriver den 35 sidor per minut. för mer information titta på specifikationen här.        

Ring oss för mer information om upplägg så det passar just dig och ditt företag.

 

Vi säljer givetvis bläckpatroner, toner och övrig förbrukning till alla tänkbara skrivarfabrikat. vi kan lägga in din skrivare i vårt system "Prevent" då ser vi när din skrivare börjar få slut på toner och kan leverera ut toner till dig i god tid innan det tar slut. 

JA! Jag vill ha en egen IT-avdelning.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan.
Namn:
Företag:
Telefon:
E-post:
Formulär skickas.

Oops... Något gick fel.

Ett fel har inträffat och meddelandet kunde inte skickas.

Återkommer detta felmeddelande får du gärna skicka ett mail till info@typit.se och kort förklara var, hur och när felet uppstår.

Oops... Något gick fel.

Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält. Kontrollera de uppgifter du fyllt i.

Ditt meddelande har skickats!

Ditt meddelande har nu skickats till oss! Vi kommer att höra av oss till dig så fort vi kan.