Avtal

Anlita oss som din IT-avdelning. Så kan du lugnt jobba vidare med det du gör bäst. Vi har koll på hur dina datorer, nätverk, telefoner och andra enheter mår. Vi planerar långsiktigt och hjälper dig med nya investeringar så att de fungerar så bra som möjligt för dig, dina behov och din befintliga miljö under lång tid framöver. Och vi finns här för dig om du skulle behöva hjälp; ett telefonsamtal, ett mail eller en chatt-ruta bort.

Låt oss ta hand om dina IT-frågor. Så att du kan bli ännu bättre på det du gör.

Serviceavtal / Fullsupportavtal

Behöver du någon att kontakta då och då när saker och ting kör ihop sig? Hör av dig till oss. Vi hjälper dig direkt över telefon, chatt eller mail, och kan också koppla upp oss mot din dator för att lösa ditt problem så snabbt som möjligt.

Du kan själv välja om du vill ha hjälp via en löpande räkning eller om vi ska ta fram ett kostnadsförslag på avtalsupplägg efter dina behov.

start

Backupavtal

Ibland händer det som inte får hända. Du har blivit av med viktiga filer och kan inte komma åt dem igen. Kanske har du tagit bort dem av misstag, eller råkat ut för virus eller ransomware. Oavsett vilket, så kan det vara både kostsamt och tidskrävande att bli av med material. Med ett backupavtal med oss på Typ IT, kan du sitta lugnt i båten. Vi förebygger risken att förlora viktiga filer och minskar kostnaderna för nertid om något skulle hända.

Vi tar backup på alla dina filer och mappar, och ser självklart till att överföringen sker säkert och krypterat. Du väljer själv hur avancerad tjänst du vill ha: backup med lokal förvaring eller backup på servrar inom EU.

backup

Wifiavtal

Hyr ditt wi-fi hos oss på Typ IT så får du ett nätverk som är både flexibelt, säkert och har många möjligheter.

För att du ska få den bästa lösningen bygger vi ett nätverk som passar dina förutsättningar. Vi kommer till dig och mäter upp dina ytor, och tar fram produkter som är anpassade efter just dina lokaler. Därefter konfigurerar vi upp nätverket med en molnbaserad styrenhet och ser till att dina användare alltid får bästa möjliga trådlösa uppkoppling.

Med central styrning och övervakning av både klienter och accesspunkter kan vi snabbt och lätt agera om något hänt eller behöver ändras. Vi driftar, övervakar och servar ditt nätverk och ser till att din utrustning alltid är aktuell och att du kan jobba säkert.

tradlost-natverk

Vi hjälper dig med

IT-investeringar

Långsiktig handlingsplan för dina IT-investeringar (för att planerat arbete alltid är bättre än akuta åtgärder)

IT-hälsokontroll

Kontinuerlig hälsokontroll av teknik och infrastruktur (vi ser över uppdateringar, datorer och nätverk flera gånger per  kvartal, så att du slipper driftstopp eller skadad utrustning)

IT-bevakning

Löpande bevakning av dina system (så att vi ser eventuella problem i ett tidigt skede)

IT-support

Support för dina medarbetare och din befintliga infrastruktur (med prioriterad ärendehantering)

Rätt modell för dig

När du väljer Typ IT som din IT-avdelning börjar vi ett löpande samarbete. Hur kostnadsmodellen ser ut, beror på dina behov. Vill du att vi planerar, håller koll och servar dina enheter? Är det viktigt för dig att kunna ringa in och få support när något kört ihop sig?

Hör av dig till oss, så hittar vi den modell som fungerar bäst för dig!

Allting fungerar mycket bättre sedan ni kom in i bilden, och ni svarar alltid fort när vi behöver hjälp.

Konsult inom konstruktion

Kontakta oss

Behöver du hjälp av en IT-avdelning? Hör av dig till Magnus Olsson, som är enhetschef hos oss på Typ IT. Han är en hejare på att hitta rätt hjälp för dig och dina utmaningar.

Magnus Olsson

Enhetschef
0300-32 31 23
magnus.olsson@typit.se