Din IT-avdelning

Vi vet att alla inte är lika intresserade av IT, moln­tjänster, nätverkslösningar och inte­gra­tioner som vi är. Men för oss på Typ IT handlar det om mer än nya, fräcka teknikgrejer. För oss är IT något som ska förenkla vår vardag.

Och det vill vi att det ska vara för dig också. Vi ser till att du har rätt teknik, så att du får möjlighet att göra det du gör bäst. Vi vill att din investering ska vara långsiktig och hållbar för dig – och den ska inte kosta mer än den smakar.

När vi börjar jobba ihop gör vi en behovs­analys. Vi träffar dina medarbetare och kunder, tittar på befintlig teknik och ger dig ett förslag på handlingsplan. Och så fixar vi flytten från din nuvarande leverantör till oss.

Fokusera på det du gör bäst

Anlita oss som din IT-avdelning. Så kan du lugnt jobba vidare med det du gör bäst. Vi har koll på hur dina datorer, nätverk, telefoner och andra enheter mår. Vi planerar långsiktigt och hjälper dig med nya invest­eringar så att de fungerar så bra som möjligt för dig, dina behov och din befintliga miljö under lång tid framöver. Och vi finns här för dig om du skulle behöva hjälp; ett telefonsamtal, ett mail eller en chatt-ruta bort.

Låt oss ta hand om dina IT-frågor. Så att du kan bli ännu bättre på det du gör.

Det känns som om vi gått från Division II till Elitserien sedan vi bytte till er.

Kund i frakt- och speditionsbranschen

Vi hjälper dig med

IT-investeringar

Långsiktig handlingsplan för dina IT-investeringar (för att planerat arbete alltid är bättre än akuta åtgärder)

IT-hälsokontroll

Kontinuerlig hälsokontroll av teknik och infrastruktur (vi ser över uppdateringar, datorer och nätverk flera gånger per  kvartal, så att du slipper driftstopp eller skadad utrustning)

IT-bevakning

Löpande bevakning av dina system (så att vi ser eventuella problem i ett tidigt skede)

IT-support

Support för dina medarbetare och din befintliga infrastruktur (med prioriterad ärendehantering)

Behöver ditt företag hjälp av en IT-avdelning?

Låt oss göra en kostnadsfri nulägesanalys

Rätt modell för dig

När du väljer Typ IT som din IT-avdelning börjar vi ett löpande samarbete. Hur kostnadsmodellen ser ut, beror på dina behov. Vill du att vi planerar, håller koll och servar dina enheter? Är det viktigt för dig att kunna ringa in och få support när något kört ihop sig?

Hör av dig till oss, så hittar vi den modell som fungerar bäst för dig!

start

Kontakta oss

Behöver du hjälp av en IT-avdelning? Hör av dig till Magnus, som är enhetschef hos oss på Typ IT. Han är en hejare på att hitta rätt hjälp för dig och dina utmaningar.

Magnus Olsson

Enhetschef
0300-32 31 23
magnus.olsson@typit.se