När framtidsvisioner, snabb support och full kontroll över din IT-miljö är viktigt i valet av IT-partner

Välkommen till Typ IT!
Din IT-avdelning

FRAMTIDENS
IT-LÖSNINGAR

när andra visar referenser, pratar vi hellre framtid

 

IT-branschen som helhet är en förändringsbenägen bransch. Nya tekniker och produkter ser dagens ljus, och leverantörernas tjänsteportfölj går ifrån breda till nishade erbjudanden eller vice versa. Fler och fler företag går upp i molnlösningar eller hakar på nya trender. Mindre IT-leverantörer köps upp av större bolag på daglig basis och den lokala närvaron försvinner allt mer.

Men i den här föränderliga IT-världen tror vi att det finns ett par områden som alltid kommer finnas kvar, och det är just på de områdena vi ligger i absoluta framkant. Vi tror att kunderna alltid kommer behöva en hjälpande hand, en support när IT-miljön inte beter sig som man vill. Då vill man ha snabb kontakt och dessutom med en specialist. En sådan specialist som det i IT-branschen är vedertaget svårt, för att inte säga omöjligt, att få tag på. Lyckligtvis har vi på Typ IT just ett gäng av sådana specialister.

arrow

IT SUPPORT PÅ
30 SEKUNDER

det stämmer. men ta oss inte på orden, prova! - 0300-32 32 32

 

På Typ IT är vi väldigt måna om att ge våra kunder och personal rätt förutsättningar. Vi utbildar och utbildas dagligen både externt och internt och har en kunskapsstege där vi och våra kunder numera klättrar två steg åt gången.

Det är sant, de flesta arbetsgivare utbildar gärna sin personal. Men vi har tagit det ett steg längre. Vi har avsatt en viss tid varje dag, året om, för all vår personal, att få fördjupa sig i IT-teknologier och personlig utveckling. Det gör att vi både har en bredd och ett djup när det kommer till olika IT-infrastruktur. Vi kan inte allt, men vi är väldigt duktiga på att sätta oss in nya system och verksamheter. Vi besvarar över 90% av våra supportsamtal inom 30 sekunder och löser merparten av IT-relaterade ärenden inom 15 minuter. Dessutom är det alltid våra mest kompetenta tekniker som sitter i andra änden av telefonen. 3rd Level tekniker på 1st line support. Det kallar vi IT support på en ny nivå!

HUR MÅR DIN
IT-MILJÖ?

låt oss göra en kostnadsfri nulägesanalys

 

Det är inte bara IT-branschen som förändras, utan så även din IT-miljö. Enheter får några år på nacken, nya läggs till. Lokaler byggs om och byggs ut, förbättrad teknik optimerar. Personal arbetar på distans, nya verktyg öppnar upp dörrar. Rätt verktyg för rätt ändamål, effektivitet ökar och kostnaden minskar.

Leder dina IT-investeringar dig rätt i dina egna visioner? Med en nulägesanalys får du svar på alla dina funderingar.

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI NYLÄGESANALYS

IT-STÖD SERVERAT PÅ ETT SILVERFAT

MED PREVENT HAR DU DAGLIG KONTROLL

 

Det är vår fasta övertygelse att ju mer kontroll våra kunder har över sin egen IT desto lättare kan de också fatta korrekta och kostnadseffektiva beslut. Med vårt egenutvecklade verktyg Prevent har du alltid koll på vilka enheter du har, dess ålder, hälsa och kostnad. Överblick på affärssystem, säljstödssystem och andra verksamhetskritiska verktyg får du med lätthet i Prevent. Du ser vilken version programmet har, antal licenser, eventuella risker m.m.

Prevent ökar tillgängligheten och ger dig som kund full kontroll över hur din IT kan underlätta din vardag och främja ditt företags framtidsvisioner.

Tycker du att vårt glada gäng verkar vara en passande IT-partner för ditt företag? Vill du ha en IT-avdelning med framtidsvisioner, snabb support och dessutom själv ha full insikt i din IT-miljö?

Kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst möte

 

typit_logo19

växel: 0300-32 31 20
info@typit.se

support: 0300-32 32 32
support@typit.se