HANDELSFÖRETAGENS IT-AVDELNING

På Typ IT kan vi handelsbranschen. Vi vet att en stabil IT-miljö, snabb och kompetent support, och en bred produkt– och tjänsteportfölj, är några av karaktärsdragen en IT-leverantör måste ha. Därför har vi valt att satsa extra på just de här tre områdena.

Stabila och skräddarsydda IT-lösningar för handelsföretag

IT support med 3rd Level Tekniker

Branschledande produkt- och tjänsteportfölj

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI NYLÄGESANALYS

Vi tar IT support till en ny nivå

Vi vet att du som handelsföretagare är en morgonmänniska. Vi vet också att du behöver snabb support när det väl gäller. Därför öppnar vår support redan kl. 06:00 på vardagar. Våra supporttekniker har dessutom en imponerande svarsfrekvens på över 90% besvarade samtal inom 30 sekunder.

På Typ IT har vi också valt att göra precis tvärtom mot våra konkurrenter. Istället för att du ska möta en 1st Line Support och bli kopplad, sitta i kö, eller få ett ärendenummer, tas du alltid emot av en 3rd Level Tekniker. Dessa tekniker är de på företaget med djupast kunskap om IT och teknik. Det kallar vi för IT support på en ny nivå.

Men ta oss inte på orden, prova! 0300-32 32 32

backup

Behöver ditt företag hjälp av en IT-avdelning?

Låt oss göra en kostnadsfri nulägesanalys

start

En stabil IT-miljö är A och O för handelsföretaget

På Typ IT har vi bra insikt i handelsbranschen och vet att den tekniska utrutsningen ofta får utstå en hård miljö. Vi har genom åren samlat på oss en stor dos kunskap och erfarenheter inom både long life produkter och s.k. Rugged PCs. Är värme/kyla, fukt och väta, eller en dammig miljö ett problem för dig? Eller är det kanske så att din verksamhet kräver teknik med ett längre slutdatum? Stabila IT-lösningar för handelsföretag är något vi på Typ IT gärna hjälper dig med.

Kontakta oss om du vill lära dig mer om teknik för utsatta IT-miljöer.

Rätt produkt och tjänst på rätt plats

På Typ IT vet vi att den ena IT-lösningen inte är den andra lik. Därför samarbetar vi alltid med flertalet leverantörer inom de flesta produkt- och tjänstekategorier som rör ett handelsföretag.

Vi är duktiga på att utveckla, implementera & underhålla skräddarsydda IT-lösningar för handelsföretag. Det tillsammans med en bred produkt- och tjänsteportfölj och en unik IT support, gör att vi håller din IT-miljö stabil, uppdaterad & framtidssäker i många år framöver.

Ta del utav våra produkter & tjänster här.

it_lager

Varför Typ IT

Kloka IT-investeringar

Vi väljer alltid de lösningar som är mest kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara för dig och din verksamhet.

Proaktivt Arbetssätt

Långsiktig handlingsplan för din IT-miljö (för att planerat arbete alltid är bättre än akuta åtgärder)

Strukturerat & Driftsäkert

Kontinuerlig hälsokontroll av teknik och infrastruktur (vi ser över din IT-miljö kontinuerligt under året)

Bevakning av Marknad

Ständigt uppdaterade på vad marknaden har att erbjuda (för att underlätta din vardag och främja ditt företags framtidsvisioner)

Rätt modell för dig

När du väljer Typ IT som din IT-avdelning börjar vi ett löpande samarbete. Hur kostnadsmodellen ser ut, beror på dina behov. Vill du att vi planerar, håller koll och servar dina enheter? Är det viktigt för dig att kunna ringa in och få support när något kört ihop sig?

Hör av dig till oss, så hittar vi den modell som fungerar bäst för dig!

"Ni är snabba, effektiva och prisvärda och jag hoppas att ni är intresserade av att titta på framtida samarbeten."

Hjälporganisation, shipping

Kontakta oss

Behöver du hjälp av en IT-avdelning? Hör av dig till Magnus Olsson, som är enhetschef hos oss på Typ IT. Han är en hejare på att hitta rätt hjälp för handelsföretag.

Magnus Olsson

Enhetschef
0300-32 31 23
magnus.olsson@typit.se