IT-ADVDELNING FÖR HOTELL & LOGI

På Typ IT kan vi hotell- och loginäringen. Vi vet att stora wifi-lösningar med många samtidiga användare, kundanpassade startsidor med information och erbjudanden, och reglerad trafik/hastighet, är några av karaktärsdragen en IT-leverantör måste ha. Därför har vi valt att satsa extra på just de här områdena.

Driftsäkra IT-lösningar för många samtidiga användare

Kundspecifika inloggningssidor med information och erbjudanden

Reglerad trafik, hastighet och volym

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI NYLÄGESANALYS

Hyr din wifi-lösning hos oss -
Byt efter 24 månader gratis!

Med många samtidiga användare som t.ex. på ett hotell eller på en campingplats, krävs också en wifi-lösning som klarar av stora volymer och höga hastigheter. På Typ IT har vi specialiserat oss på omfattande och krävande wifi-miljöer. Att hyra wifi av oss är ett fördelaktigt sätt att alltid ge dina besökare en bekväm vistelse och samtidigt hänga med i utvecklingen.

Du har alltid möjlighet att byta utrustning kostnadsfritt efter 24 månader så att din wifi-miljö alltid är up to date. För visst är det så, år 2019 kan en bristfällig wifi-uppkoppling vara en riktigt deal breaker!

Hur bra wifi har du eller dina konkurrenter? Kika efter här.

hotellbransch_wifi

Behöver din verksamhet hjälp av en IT-avdelning?

Låt oss göra en kostnadsfri nulägesanalys

hotell_inlogg

Besöksanpassade inloggningssidor och support på en ny nivå

Med våra IT-lösningar har du möjlighet att enkelt kundanpassa inloggningssidan för dina gäster. Du kan t.ex. lägga upp evenemang och nyheter som rör ditt hotell, erbjudande i kiosken på din campingplats, eller varför inte låta besökarna boka room service direkt via hemsidan.

Ändå tycks tekniken ibland leva sitt eget liv och det är här vår unika support kommer in. På Typ IT har vi nämligen valt att göra precis tvärtom mot våra konkurrenter. Istället för att du ska möta en 1st Line Support och bli kopplad, sitta i kö, eller få ett ärendenummer, tas du alltid emot av en 3rd Level Tekniker som är de på företaget med djupast kunskap inom IT och teknik. Dessutom besvaras över 90% av alla supportsamtal inom 30 sekunder. Det kallar vi för IT support på en ny nivå.

Men ta oss inte på orden, prova! 0300-32 32 32

Ge alla besökare samma förutsättningar

Många användare kräver mycket trafik. Med en wifi-lösning hos oss får du möjlighet att enkelt spärra otillåtna sidor, begränsa hastighet och reglera volym. På så sätt ger du alla användare samma förutsättningar att arbeta, ladda ner dokument eller streama film.

Vi är duktiga på att utveckla, implementera & underhålla skräddarsydda wifi-miljöer för hotell- och loginäringen. Det tillsammans med en unik IT support, håller vi din IT-lösning stabil, uppdaterad & framtidssäker i många år framöver.

hotell_info

Varför Typ IT

Kloka IT-investeringar

Vi väljer alltid de lösningar som är mest kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara för dig och din verksamhet.

Proaktivt Arbetssätt

Långsiktig handlingsplan för din IT-miljö (för att planerat arbete alltid är bättre än akuta åtgärder)

Strukturerat & Driftsäkert

Kontinuerlig hälsokontroll av teknik och infrastruktur (vi ser över din IT-miljö kontinuerligt under året)

Bevakning av Marknad

Ständigt uppdaterade på vad marknaden har att erbjuda (för att underlätta din vardag och främja ditt företags framtidsvisioner)

Rätt modell för dig

När du väljer Typ IT som din IT-avdelning börjar vi ett löpande samarbete. Hur kostnadsmodellen ser ut, beror på dina behov. Vill du att vi planerar, håller koll och servar dina enheter? Är det viktigt för dig att kunna ringa in och få support när något kört ihop sig?

Hör av dig till oss, så hittar vi den modell som fungerar bäst för dig!

"Allting fungerar mycket bättre sedan ni kom in i bilden, och ni svarar alltid fort när vi behöver hjälp."

Konsult inom konstruktion

Kontakta oss

Behöver du hjälp av en IT-avdelning? Hör av dig till Magnus Olsson, som är enhetschef hos oss på Typ IT. Han är en hejare på att hitta rätt hjälp för hotell, vandrarhem, campingplatser och kontorshotell.

Magnus Olsson

Enhetschef
0300-32 31 23
magnus.olsson@typit.se