DITT FÖRETAGS IT-AVDELNING

På Typ IT kan vi de flesta branscher. Vi vet att en stabil och driftsäker IT-miljö, support med snabba svarstider, och projektledning/upphandling av IT, är några av karaktärsdragen en IT-leverantör måste ha. Därför har vi valt att satsa extra på just de här tre områdena.

Stabila och driftsäkra IT-lösningar för dig och ditt företag

IT support med 3rd Level Tekniker inom 30 sekunder

Lång erfarenhet inom projektledning och upphandling av IT

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI NYLÄGESANALYS

Vi tar IT support till en ny nivå

Vi vet att det numera ofta är flexibla arbetstider på de flesta företag. Vi vet också att du behöver snabb support när det väl gäller. Därför är vår support öppen 12 timmar om vardagarna. Våra supporttekniker har dessutom en imponerande svarsfrekvens på över 90% besvarade samtal inom 30 sekunder.

På Typ IT har vi också valt att göra precis tvärtom mot våra konkurrenter. Istället för att du ska möta en 1st Line Support och bli kopplad, sitta i kö, eller få ett ärendenummer, tas du alltid emot av en 3rd Level Tekniker. Dessa tekniker är de på företaget med djupast kunskap om IT och teknik. Det kallar vi för IT support på en ny nivå.

Men ta oss inte på orden, prova! 0300-32 32 32

backup

Behöver ditt företag hjälp av en IT-avdelning?

Låt oss göra en kostnadsfri nulägesanalys

start

Stabila och dritsäkra IT-lösningar är A och O för din verksamhet

På Typ IT förstår vi att tekniken aldrig få gå ner. Därför har våra IT-lösningar tagit på sig både hängslen och livrem. Backup på backupen? Det har vi! Klonade IT-miljöer? Det fixar vi! Automatisk förflyttning ifall en server går ner? Inga problem.

Behöver du hjälp och råd kring hur du kan göra din IT-miljö katastrofsäker? Vill du veta mer om hur vi bygger sömlösa infrastrukturer för våra kunder?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Projektledning och Upphandling av IT-lösningar

Vi har vår grund i företagsrelaterad IT såsom, drift, support, backup, nätverk etc. Men vi har även lång erfarenhet kring projektledning och upphandling av bl.a. affärssystem och webb.

Har du växt ur ditt befintliga affärssystem eller behöver du kanske en ny webbmiljö? Våra projektledare leder dig på vägen mot en kostnadsmedveten och effektiv utveckling av såväl din personal som ditt företag.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa till att utveckla din dagliga verksamhetsdrift.

din-it-avdelning

Varför Typ IT

Kloka IT-investeringar

Vi väljer alltid de lösningar som är mest kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara för dig och din verksamhet.

Proaktivt Arbetssätt

Långsiktig handlingsplan för din IT-miljö (för att planerat arbete alltid är bättre än akuta åtgärder)

Strukturerat & Driftsäkert

Kontinuerlig hälsokontroll av teknik och infrastruktur (vi ser över din IT-miljö kontinuerligt under året)

Bevakning av Marknad

Ständigt uppdaterade på vad marknaden har att erbjuda (för att underlätta din vardag och främja ditt företags framtidsvisioner)

Rätt modell för dig

När du väljer Typ IT som din IT-avdelning börjar vi ett löpande samarbete. Hur kostnadsmodellen ser ut, beror på dina behov. Vill du att vi planerar, håller koll och servar dina enheter? Är det viktigt för dig att kunna ringa in och få support när något kört ihop sig?

Hör av dig till oss, så hittar vi den modell som fungerar bäst för dig!

"Ni är snabba, effektiva och prisvärda och jag hoppas att ni är intresserade av att titta på framtida samarbeten."

Hjälporganisation, shipping

Kontakta oss

Behöver du hjälp av en IT-avdelning? Hör av dig till Magnus Olsson, som är enhetschef hos oss på Typ IT. Han är en hejare på att hitta rätt hjälp för din verksamhet.

Magnus Olsson

Enhetschef
0300-32 31 23
magnus.olsson@typit.se