IT-AVDELNING FÖR TRANSPORTFÖRETAG

På Typ IT kan transportbranschen. Vi vet att en driftsäker IT-miljö, rationella EDI-lösningar, och stor branschkännedom med en bred produkt– och tjänsteportfölj, är några av karaktärsdragen en IT-leverantör måste ha. Därför har vi valt att satsa extra på just de här områdena.

Skräddarsydda och driftsäkra IT-lösningar för transportföretag

Säkra och kostnadseffektiva EDI-lösningar

Lång erfarenhet inom drift och support mot transportbranschen

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI NYLÄGESANALYS

Säkra och kostnadseffektiva
EDI-lösningar

När det kommer till EDI finns det en uppsjö av leverantörer som alla arbetar på sitt sätt. Det är vi medvetna om. Därför är vi inte knutna till någon speciell teknik eller leverantör utan finns istället här som ett bollplank i processen.

EDI-lösningar stötte vi på redan när de användes främst mot e-handelsbranschen vid förra sekelskiftet, men har på senare år valt att specialisera oss inom EDI för transportföretag.

Behöver ni hjälp med EDI eller vill ni veta mer om hur vi hjälper våra transporterande kunder?

Kontakta oss så berättar vi mer.

edi_projekt

Behöver ditt företag hjälp av en IT-avdelning?

Låt oss göra en kostnadsfri nulägesanalys

start

Driftsäkra IT-lösningar är A och O för transportföretag

På Typ IT förstår vi att bokning- och transportsystem inte får ligga nere. Därför har våra IT-lösningar för transportföretag tagit på sig både hängslen och livrem. Backup på backupen? Det har vi! Klonade IT-miljöer? Det fixar vi! Automatisk förflyttning ifall en server går ner? Inga problem.

Behöver du hjälp och råd kring hur du kan göra din IT-miljö katastrofsäker? Vill du veta mer om hur vi bygger sömlösa infrastrukturer för transportföretag?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Stor branschkännedom och en unik support

Vi har medvetet gjort en långsiktig satsning på transportföretag och deras automatiseringsmöjligheter mot kund och leverantör. Det tillsammans med våra breda samarbeten med branschledande transportverktyg, gör att vi vågar påstå att vi numera är experter inom IT för transportbranschen.

Ändå tycks tekniken ibland leva sitt eget liv och det är här vår unika support kommer in. På Typ IT har vi nämligen valt att göra precis tvärtom mot våra konkurrenter. Istället för att du ska möta en 1st Line Support och bli kopplad, sitta i kö, eller få ett ärendenummer, tas du alltid emot av en 3rd Level Tekniker som är de på företaget med djupast kunskap inom IT och teknik. Dessutom besvaras över 90% av alla supportsamtal inom 30 sekunder. Det kallar vi för IT support på en ny nivå.

Men ta oss inte på orden, prova! 0300-32 32 32

backup

Varför Typ IT

Kloka IT-investeringar

Vi väljer alltid de lösningar som är mest kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara för dig och din verksamhet.

Proaktivt Arbetssätt

Långsiktig handlingsplan för din IT-miljö (för att planerat arbete alltid är bättre än akuta åtgärder)

Strukturerat & Driftsäkert

Kontinuerlig hälsokontroll av teknik och infrastruktur (vi ser över din IT-miljö kontinuerligt under året)

Bevakning av Marknad

Ständigt uppdaterade på vad marknaden har att erbjuda (för att underlätta din vardag och främja ditt företags framtidsvisioner)

Rätt modell för dig

När du väljer Typ IT som din IT-avdelning börjar vi ett löpande samarbete. Hur kostnadsmodellen ser ut, beror på dina behov. Vill du att vi planerar, håller koll och servar dina enheter? Är det viktigt för dig att kunna ringa in och få support när något kört ihop sig?

Hör av dig till oss, så hittar vi den modell som fungerar bäst för dig!

"Allting fungerar mycket bättre sedan ni kom in i bilden, och ni svarar alltid fort när vi behöver hjälp."

Konsult inom konstruktion

Kontakta oss

Behöver du hjälp av en IT-avdelning? Hör av dig till Magnus Olsson, som är enhetschef hos oss på Typ IT. Han är en hejare på att hitta rätt hjälp för transportföretag.

Magnus Olsson

Enhetschef
0300-32 31 23
magnus.olsson@typit.se